Gratis bingo bonus

Kanske är det fel att skriva att nätbingosajter erbjuder gratis bingobonus. Ingenting är väl egentligen gratis? Jo, bingobonus kan du faktiskt få gratis. Du kan erhålla en bonus från spelsajten utan att satsa ett enda öre från egen ficka.

Kanske är det fel att skriva att nätbingosajter erbjuder gratis bingobonus. Ingenting är väl egentligen gratis? Jo, bingobonus kan du faktiskt få gratis. Du kan erhålla en bonus från spelsajten utan att satsa ett enda öre från egen ficka.

Gratis bingobonus är en form av startkapital för dig som ska börja spela nätbingo, eller för dig som är en stadigvarande och återkommande spelare på en specifik spelsajt. Det finns en mängd olika sorters bonusar för den bingosugne spelaren och ibland kan det kännas som en djungel av olika fina erbjudanden. Det kan vara en god idé att kika runt lite innan du registrerar dig på en spelsajt, för att vara säker på att du trivs på just den sajten. Bonusen är ju trots allt till för att du som spelare ska få en chans att prova på spelet och sajten. Att missbruka bonus kan leda till avstängning från sajten.
Omsättningskrav
Pengarna du får i form av gratis bingobonus är givetvis inte rena pengar som du kan plocka ut och spendera själv utan de ska omsättas på sajten som delat ut bonusen. Bingosajten har nämligen ett omsättningskrav på din bingobonus, vilket innebär att du inom ett förutbestämt antal gånger måste omsätta pengarna i spelet. Detta är något som alla spelsajter har, men genomspelskravet skiljer sig något från sajt till sajt, vanligtvis rör det sig om runt tio gånger. Omsättningskrav är något som spelsajterna har för att förhindra att människor missbrukar bonusen, så kallat bonusmissbruk.
Insättningsbonus
Det finns olika former av gratis bingobonus. De flesta sajter har så kallad insättningsbonus, vilket innebär att du får en engångsbonus första gången du registrerar dig och sätter in pengar. Bonusen varierar från sajt till sajt men vanligast är att du får 100% i bonus vid första insättningen. Många spelsajter betalar även ut bonus vid fler tillfällen, t.ex. 2:a och 3:e insättningen. Vissa sajter ger även återkommande bonusar vid varje insättning, dock något lägre.
Registreringsbonus
Registreringsbonus är en annan form av gratis bingobonus som många spelsajter erbjuder. Det innebär att du enbart behöver registrera dig på sajten för att sedan erhålla en bonus helt utan att du för den delen behöver sätta in några egna pengar på kontot. När du har registrerat dig på spelsajten finns pengarna där, redo att användas. Tanken är här att du ska kunna prova bingospel i lugn och ro med bonusen och känna efter hur det känns för att sedan börja sätta in egna pengar på kontot och fortsätta spela.
Med andra ord
Att få en bonus när du ska börja spela bingo online är en viktig del för att komma igång på rätt sätt. Det ger dig som nybörjare eller erfaren spelare en chans att testa dig fram för att hitta en bingohall som passar bäst för dig och ditt spelsätt. Bonusen ger dig mer valuta för pengarna när du spelar och ger dig en mer positiv bingoupplevelse då du får mer pengar att spela för. Du kan alltså spela längre innan det är dags att sätta in pengar på nytt. Å andra sidan kanske du då får mer insättningsbonus och därmed lägre omsättning.